KD geeft voorsprong uit handen aan Voorwaarts

5 KDKamel Dewaker (KD) heeft een pijnlijke nederlaag geleden tegen Voorwaarts in haar eigen Andre Ramkhelawan Sportcomplex. Na 36 minuten kwam ze op een 1-0 voorsprong, toen Clarence Abisoina een penalty verzilverde voor KD. Dit werd ook de ruststand. Good old Jerrel Adensiba bracht Voorwaarts na ruim een uur spelen langszij (1-1). Jerome Strijders zorgde niet lang hierna voor de 2-1 voor Voorwaarts. Bij KD begonnen de frustraties parten te spelen. Met nog 20 minuten te spelen kreeg Paolo Rossi Landveld de rode kaart bij KD. Later kreeg ook Voorwaarts een rode kaart, toen Lando Dinge voor de tweede maal geel werd gekleurd door de arbiter. In blessuretijd werd ook Abisoina de rode prent getoond.