Jai-Hind Commewijne wil B-klasse kampioen ook in finaleronde A-klasse

Bij de Meerzorg Sportbond (MSB) wordt er in twee klassen gevoetbald. De A-klasse en de B-klasse. In de A-klasse wordt er een finaleronde van 6 ploegen afgedraaid. Edo Sewnarain, voorzitter van Jai-Hind Commewijne, vindt dat de kampioen van de B-klasse ook ingedeeld moet worden in de finale van de A-klasse. ‘Zo maak je de competitie spannend en trek je ook meer supporters aan. Tenminste laat je de B-kampioen met -3 punten beginnen’, zegt Sewnarain. Hij constateert dat de zogenaamde Tweedeklasseploegen heel veel supporters op de been brengen. ‘Wil de bond meer gaan verdienen, dan kunnen ze dit voorstel in overweging nemen.’ Bij de eerstvolgende alv van de MSB zal dit punt naar voren gebracht worden door Sewnarain.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: