Hulpagent buiten functie gesteld

De korpsleiding heeft een hulpagent van politie buiten functie gesteld. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat deze wetsdienaar in beschonken toestand bedreigingen heeft geuit. Echter verklaren buurtbewoners iets anders. De man heeft zich vermoedelijk ook schuldig gemaakt aan huiselijk geweld. De hulpagent heeft naar zeggen van de buurtbewoners zijn vrouw mishandeld. Het is bekend dat deze hulpagent een buitenechtelijke relatie onderhoudt met een andere dame. Toen de echtgenote erachter kwam, ontstond er een slepende ruzie in huis.
Op de bewuste dag van het geval was het echtpaar alleen thuis. Volgens verklaring van de vrouw had haar echtgenoot haar spullen reeds ingepakt om haar bij haar moeder te posten. Op den duur liepen zaken uit de hand en de hulpagent bracht haar enkele slagen toe. Het slachtoffer had geen keus en stapte later bij de politie van Kwatta met een visum van de arts. De korpsleiding achtte het nodig om gedurende het onderzoek de politieagent buiten functie te stellen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: