Inspecteur wederom buiten functie gesteld

Inspecteur E. P. en de politieagent tweede klasse L. zijn wederom buiten functie gesteld. Inspecteur John Jones van de Publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname geeft desgevraagd Dagblad Suriname mee dat vanwege het belang van het onderzoek deze twee wetsdienaren wederom buiten functie zijn gesteld. Hij zegt dat naderhand andere zaken boven water zijn gekomen, waardoor de korpsleiding het nodig achtte om deze twee politiemannen buiten functie te stellen.
E.P. was samen met L. betrokken bij een schietincident op vrijdag 6 juli 2012 voor een inrit aan de Julianastraat te Nieuw Nickerie. Daarbij is ene S. geraakt door een kogel uit het wapen van de inspecteur. Hij moest in het Streekziekenhuis te Nieuw Nickerie worden opgenomen.
Na zijn buitenfunctiestelling in 2012 was de inspecteur geplaatst op de nieuwe politiepost te Munder. De korpsleiding heeft het echter nodig geacht om inspecteur E.P. wederom samen met L. buiten functie te stellen.  Het onderzoek duurt nog voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: