Winkelier op brute wijze beroofd

Een winkelier werd gistermorgen omstreeks half vijf in zijn diepe slaap verstoord. Criminelen zagen kans zijn winkelpand binnen te dringen. Op een bepaald moment voelde de winkelier een harde slag. Hij schrok wakker. Hij zag twee gemaskerde manspersonen gekleed in het zwart naast hem in zijn slaapkamer staan. Een hunner bracht de winkelier gelijk daarna een tweede slag toe met een verstelbaar sleutel. De tweede crimineel was gewapend met een mes. Hij liep naar de vrouw van de winkelier toe en bedreigde haar. Het echtpaar werd vervolgens gekneveld met plakband.
De rovers zijn ervandoor gegaan met een onbekend groot geldsbedrag in SRD, drie mobiele toestellen en 115 sloffen sigaretten. De winkelier heeft een barstwond aan zijn linkeroog overgehouden van de slag met de verstelbaar sleutel. Hij werd per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Signa Sabajo van de Voorlichtingsdienst deelde Dagblad Suriname mee dat de winkelier na te zijn behandeld naar huis mocht. De beroving vond plaats in het winkelpand op de hoek van de Benjaminstraat en de Vanierstraat. Sabajo zegt dat deze zaak overgedragen is aan de recherche Nieuwe Haven. De rovers zijn voortvluchtig.
Saskia Bandhan 
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: