Restauranthouder beroofd tijdens diepe slaap

In de vroege ochtend van woensdag omstreeks half drie is er ingebroken bij een restauranthouder. Op een bepaald moment werd de slaapkamerdeur opengetrapt. Het echtpaar schrok wakker. Tot hun schrik zagen zij drie mannen gekleed in het zwart voor hen staan.  Een hunner had een vuistvuurwapen bij zich. De gewapende crimineel begaf zich naar de vrouw en vroeg haar naar geld. De daders zijn ervandoor gegaan met een geldsbedrag van SRD 2000, 2 mobiele telefoons, een laptop, 26 pakken Morello (grote en kleine) en 15 kleine pakken Dunhill sigaretten. De politie heeft de daders nog niet in de kraag kunnen vatten. Deze beroving vond plaats aan de Franchepanestraat. Signa Sabajo van de Publiciteitsdienst bevestigt de beroving. Zij geeft aan dat deze zaak is overgedragen aan de recherche van Geyersvlijt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: