Man die politieagent mishandelde voorgeleid

Een man die afgelopen vrijdagavond een politieagent met een ijzeren staaf heeft mishandeld, werd gisteren voorgeleid. Persofficier van justitie Claudia Bruining heeft dit bevestigd. Zij geeft aan dat deze zaak doorverwezen is naar de rechter-commissaris voor de rechtmatigheidstoets.
Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte eerst in een woordenwisseling was verwikkeld met de wetsdienaar. Dit liep op een bepaald moment uit de hand. De verdachte pakte toen een pook van een ‘auto-jack’ en sloeg de politiefunctionaris daarmee op zijn hoofd. Dit voorval deed zich voor te Nieuw Amsterdam. De politieman heeft een barstwond opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor medische behandeling.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: