Lidbonden tegen Eersteklasse in 1ste ronde Suribet bekercompetitie

De SVB start op 27 februari met de eerste ronde van haar bekercompetitie 2013. Deze zal ook dit jaar  worden gesponsord door Suribet NV en zal de naam dragen van SVB/Suribet bekercompetitie 2013. In de eerste ronde spelen de 12 Eersteklasseverenigingen tegen de vertegenwoordigers van de lidbonden. Er zal 1 wedstrijd worden gespeeld op de accommodatie van de lidbond. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor de tweede ronde.
De 12 winnaars plaatsen zich voor de tweede ronde. Er zal weer geloot worden. Alle winnaars komen in 1 pot. De 6 winnaars sluiten zich aan bij de 10 Hoofdklasseverenigingen (totaal 16 verenigingen). Er zal geloot worden t/m de finale. Vanaf de tweede ronde zullen de wedstrijden worden georganiseerd door de SVB en zullen de wedstrijden in de accommodaties van de SVB worden gespeeld.
De lidbondenploegen die meedoen zijn Locomotief (Commewijne), Deva Boys (Meerzorg), Peto (Moengo), All Star 2010 (Domburg), Pijore (Para), Sunny Point (WSO), Semo (Solo), Jong Rambaan (Lelydorp), De Rest (SVCB), Flora (NGVB), Bintang Baru (Saramacca) en West United (Coronie). De Eersteklasseverenigingen zijn KD, Voorwaarts, Takdier Boys, Boma Star, ACoconut, Inter Rica, De Ster, Tammenga, Santos, Botopasie, Caravan en Papatam. Op zaterdag 02 februari 2013 zal de loting van de eerste ronde plaatsvinden om 10.00u in het Bondsgebouw van de SVB.
De finale van de bekercompetitie wordt gespeeld op zaterdag 15 juni.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: