Inter Milan bindt ook Pehchan aan zegekar

Bij de voortzetting van de competitie bij de Sport Organisatie Leidingen en Omgeving (Solo) op zondag werd met veel belangstelling uitgekeken naar de wedstrijd Pehchan- Inter Milan. De vraag die velen zich stelden was of het Pehchan zou lukken om Inter haar eerste nederlaag toe te brengen. Inter Milan won deze wedstrijd niet met veel moeite met 3-1. Het was weer de speler Etienne Linger die het de verdediging van Pehchan heel moeilijk maakte en een zuivere hattrick scoorde. Al in de 2de minuut was het Linger die zijn ploeg op 1-0 bracht aangezien de verdediging van Pehchan aarzelde om in te grijpen. Met deze stand werd ook gerust. In de tweede helft viel Pehchan terug en werd er heel nonchalant gespeeld. Vooral rommelde het bij de verdediging. Van deze gelegenheid maakte Linger gebruik en bracht hij door doelpunten in de 60ste en 62ste minuut Inter Milan op 3-0. Kort voor rust redde Vikash Ramgatie de eer voor Pehchan (3-1).
Het gelukte Amar Deep niet te winnen van een met 10 man spelende Semo. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Karno Maasie de rode kaart bij Semo. Toch gelukte het aan Semo om in de 22ste minuut op 1-0 te komen door een doelpunt van Ronny Konoe. Met deze stand werd er ook gerust. In de tweede helft kwam Amar Deep terug en middels doelpunten van Amanseni ‘Bagio’ Vorswijk en Geffery  Seedo kwam ze op 2-1. Echter maakte de speler Yves Gaaga kort voor het uitscheiden de stand gelijk voor Semo (2-2).
Andere uitslagen: Reebo – The Friends 1-0 (doelpunt Giovanni Mahabir), Selection – WVV 5-3 (doelpunten Selection: Ravesh Chotkan (2x), Kidcher Kommies (2x) en Romario Rakhan en voor WVV: Marc Hahn (2x) en Rushil Adjodhiamisser).