48% VHP’ers en 34% NPS’ers tevreden met president Bouterse

48 VHPers en 34 NP’ers tevreden met president Bouterse 348 VHPers en 34 NPSers tevreden met president Bouterse 2 Veel NPS’ers en VHP’ers zijn tevreden met de manier waarop president Desi Bouterse zijn werk doet. Dit blijk48VHPers en  NPSers tevreden met president Bouterse 1t uit de cijfers van de Idos-peilingen die van 1 tot 15 december 2012 zijn gehouden. John Krishnadath van Idos heeft nieuwe cijfers prijsgegeven. In eerste instantie werd duidelijk dat ruim 75% van de steekproef tevreden was met het optreden van Desi Bouterse als president (job approval). Uit de nieuwe cijfers blijkt dat ook grote delen van de achterban van de oppositiepartijen content zijn met het beleid van de president, die uit de gelederen van de NDP komt. Van de personen die op de NPS zouden stemmen als er nu verkiezingen gehouden zouden worden, is 34% tevreden met de werkwijze van Bouterse. Hiervan is 3% heel tevreden. Van de personen die op de VHP zouden stemmen, is ruim 48% tevreden, waarvan 4,3% heel tevreden.
Uit de peilingen blijkt dat 96% van de NDP’ers tevreden is met de werkwijze van Bouterse, 3% is ontevreden en 1% heeft geen mening. Het blijkt toch dat een kleine groep bij de NDP niet eens is met de wijze van beleidvoeren van de president. Van de zwevende kiezers is 58,5% tevreden met de president.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: