‘Zoon politie-inspecteur mishandelt dienstdoende politiemannen’

Zaterdagochtend omstreeks 02.45 uur trof de politie op straat een situatie aan waarbij een bromfietser werd voortgetrokken door een andere bromfietser. De politie maande de twee bromfietsers aan om te stoppen. Dit, vanwege het feit dat de laatste dagen bijna dagelijks bromfietsen waren gestolen. Één van de mannen beweerde dat hij de zoon is van een politie-inspecteur. Op grond daarvan belette hij de politieambtenaren in de rechtmatige uitoefening van hun werkzaamheden. Hij verzette zich tegen de ambtenaren. Daarbij zou de man de agenten enkele klappen hebben toegebracht. Een agent heeft gezondheidsklachten (pijn aan zijn ribben). Een tweede heeft een schaafwond opgelopen. De heren zijn voor verhoor opgebracht naar het politiebureau. De geweldenaar, die zich voordeed als de zoon van een inspecteur, is in verzekering gesteld
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: