Serie-inbreker aangehouden

Na verkregen informatie vanuit het ressort De Nieuwe Grond, dat op een bepaald adres gestolen goederen bewaard werden, stelde de recherche-unit van de Gewestendienst een onderzoek in. Die informatie bleek juist te zijn. Op het aangegeven adres, waar de 24-jarige A.M. woonachtig is, zijn heel wat goederen aangetroffen, die na onderzoek van inbraken afkomstig bleken te zijn. A.M. is aangehouden en opgesloten. Ondertussen heeft hij 7 gevallen van inbraken bekend. De inbraken zijn onder meer te Leidingen, Sophia’s Lust en Mottonshoop gepleegd. De aanhouding van A.M. heeft ook erin geresulteerd dat een heler in beeld is gebracht. De 23-jarige S.J. is aangehouden en opgesloten op verdenking van gewoonteheling. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat S.J. een gewoonte van had gemaakt om die gestolen spullen van A.M. te kopen. Van een deel van de goederen is al bekend wie de eigenaren zijn. A.M. wordt nog flink aan de tand gevoeld, omdat het vermoeden bestaat dat hij nog meer inbraken gepleegd heeft dan hij tot nu toe heeft toegegeven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: