Brute roofoverval te Welgedacht B

Aan de Marijam Misangweg, een zijstraat van de Welgedacht B- weg, hebben gistermorgen drie gemaskerde mannen geschoten op een familie. Ze drongen de woning binnen met de bedoeling de bewoners te beroven. De rovers hoefden niets te forceren, omdat de bewoners reeds wakker waren. Een van hen was gewapend met een vuistvuurwapen en een andere met een mes. Toen zij oog in oog kwamen met de bewoner van het huis, schoten zij gericht op hem, vertelt inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de Publiciteitsdienst. De man is geraakt in zijn dijbeen, terwijl de vrouw, die in een gevecht verwikkeld raakte met de rovers, een snijwond opliep.
De buren schakelden de politie in. De politie reed daarnaar toe met assistentie. Er werd een achtervolging ingezet. De overvallers zagen in eerste instantie kans om in een witte Caldina te vluchten. De rovers schroomden er niet voor om ook op de politie te schieten. De politie schoot terug en een van de verdachten werd geraakt in zijn pols. Op een gegeven moment schoot de politie op een van de banden van het vluchtvoertuig, waardoor de auto in een trens belandde. De drie overvallers werden kort daarna gearresteerd. Zowel de overvallen bewoners als de gewonde overvaller zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Ramkhelawan geeft aan dat de huisbewoners buiten levensgevaar verkeren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: