Politie De Nieuwe Grond houdt criminelen aan vlak na beroving

kpsembleemdigDe politie van De Nieuw Grond heeft in samenwerking met andere politie-eenheden gistermorgen drie criminelen weten aan te houden. Tijdens de achtervolging is er over en weer is geschoten. De politie heeft een van de autobanden van de rovers lek kunnen schieten. Twee van de daders zijn geraakt en een van de verdachten werd per ontboden ambulance naar de SEH vervoerd. De tweede verdachte heeft geen ernstige letsels opgelopen. Rond 06.30 uur kwam er een melding binnen. De politie van Nieuwe Grond zette gelijk een achtervolging in om de daders die een gewapend roofverval hadden gepleegd in een woning te Marjamnisaweg te Welgedacht B bij de familie Rampersaud, in de kraag te vatten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: