Man bedreigde buitenvrouw met speelgoedwapen

Een man die afgelopen woensdag in verzekering was gesteld ter zake bedreiging, werd gisteren heengezonden. Tegen de man was eerder aangifte gedaan dat hij zijn buitenvrouw bedreigd had met een vuistvuurwapen. De persofficier van justitie zegt aan Dagblad Suriname dat het in dit geval ging om een speelgoedwapen. De rechter-commissaris heeft de verdachte in vrijheid gesteld. De verdachte is woonachtig aan de Doekhieweg. Hij woont daar met zijn gehuwde vrouw. Op de bewuste dag verkeerde de man onder invloed van alcohol. Hij ging richting de woning van de buitenvrouw die woont aan de Hanna‘s Lustweg. Toen de buitenvrouw weigerde de deur open te doen, pakte hij een nepwapen uit zijn wagen en bedreigde de vrouw daarmee. De man had het vermoeden dat een andere man zich in de woning bevond. De buren volgden dit voorval en belden de politie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: