Opening eerste Ayurvedische Gezondheids Centrum in Suriname

Op 18 januari 2013 zal de officiële opening plaatsvinden van het eerste Ayurvedische Gezondheids Centrum in Suriname, “Swasthya Ayurvedic Health Consultancy”,  gevestigd aan de Soekhoelaan 26, te Kwatta. Ayurveda komt uit India en het is één van de oudste gezondheidswetenschappen die nu al meer dan 5000 jaar oud is. Wereldwijd is het al erkend en ook de WHO (World Health Organization) erkent deze geneeswijze als één van de effectiefste en goedkoopste gezondheidssystemen. Ayurveda is één van de snelst groeiende natuurgeneeswijzen; dit komt vooral vanwege zijn preventieve karakter. Ook in Europa en in de USA zijn er behalve klinieken ook Ayurvedische ziekenhuizen hun intrede aan het doen. Het is een geneeswijze welke prima aanvullend kan zijn op verschillende gebieden in de reguliere gezondheidszorg in het Westen. Na zijn studies Andragogie en Psychologie aan de Rijks Universiteit te Leiden en  Ayurvedisch Practitioner bij EISRA (European Institute Scientific & Research of Ayurveda) in Nederland en PDI (Prakash Deep Institute) in India, heeft de heer Amrika  Anroedh zijn Ayurvedische praktijk in Nederland opgezet.
In Suriname is hij al een aantal jaren bezig om ook hier bekendheid te geven aan Ayurveda door het houden van lezingen en workshops. Ook zijn er al een aantal artikelen via de media geplaatst in verschillende dagbladen. Anroedh heeft gemerkt dat de behoefte aan deze vorm van geneeswijze hier groot is. Dat heeft hem doen besluiten om ook in Suriname zijn praktijk vastere vorm te geven. Op deze wijze wil hij ook zijn bijdrage leveren aan de gezondheid van de Surinamer. In de praktijk kan men terecht voor consulten, behandelingen, counseling, workshops, presentaties en lifestyle producten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: