VVV Himmat doneert schoolspullen aan O.S. Blauwgrond

VVV Himmat doneert schoolspullenDe Voetbalvriendenvereniging Himmat heeft gisteren schoolspullen gedoneerd aan O.S. Blauwgrond. Deze oude veteranenvoetbalvereniging ontplooit belangeloos sociale activiteiten zonder onderscheid te maken naar politieke, religieuze of maatschappelijke achtergrond. De spullen die de kinderen kregen zijn onder andere schooltassen, potloden, mappen, schriften, spelletjes. De directrice van O.S. Blauwgrond, E. Eduards-Damburg, zegt heel blij te zijn met deze schenking. In oktober dit jaar bestaat de school 45 jaar en in dat kader wilde ik dat de kinderen extra verwend moesten worden. Ik heb gesproken met een ouder van een leerling, de heer Soekhnandan, die op zijn beurt dit voor mekaar heeft gekregen. Ik ben de vereniging heel erg dankbaar hiervoor. We hebben ongeveer 200 leerlingen kunnen blij maken met de spullen. De voorzitter van Himmat, Boyke Rajaram zegt dat zij elk jaar de laatste drie maanden er op uit trekken om goederen te verzamelen. Die worden dan per container vanuit Nederland naar Suriname vervoerd voor een sociaal doel. Wij concentreren ons op sport, onderwijs en gehandicapten. Het is nu reeds het 6de jaar dat wij als vriendengroep dit achtereenvolgens doen en het is de 13de keer dat wij in Suriname spullen doneren. Himmat heeft gistermorgen, in dit verband,  ook sportspullen overhandigd aan O.S. Geyersvlijt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: