Backtrack-sjouwer veroorzaakt levensbedreigende aanrijding

BacktrackTwee Backtrack-sjouwers zijn vrijdagavond bij een aanrijding betrokken geweest. Ze kwamen op de brommer vanuit de pas betegelde Awadhoesseinweg en verleenden geen voorrang aan de PN-bus, die over de Skoertjieweg reed. Het bromfiets-duo kwam onder de bus te liggen en zijn meters verder meegesleept. Beide slachtoffers zijn met zowel inwendige als uitwendige kneuzingen in een ambulance vervoerd naar het Lachmipersad Mungra Streekziekenuis Nickerie.
De 38-jarige duorijder, Soeradj Jurawan, moest voor verdere medische behandeling met spoed vervoerd worden naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Onderweg kreeg de ambulance van SZN pech ter hoogte van Calcutta in het district Saramacca. Een ambulance van AZP werd ingeschakeld om Jurawan verder te vervoeren. Dit oponthoud duurde ruim 3 uren. De kaak van Jurawan is gebarsten en hij heeft op vier plaatsen inwendige hersenbloeding gehad. De scheuringen van de hersenen zetten uit. De arts van de Intensive Care Unit van AZP vreest voor het ergste. Intussen zijn familieleden van Jurawan met spoed gearriveerd in Suriname.
De bestuurder van de bromfiets, Harries Jibodh, kwam tegen de voorruit van de bus aan en is opgenomen in het Streekziekenhuis. De bromfiets was niet verzekerd. Vermoedelijk waren beide heren op de bromfiets onder invloed van alcohol.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: