Brokopondo Centrum heeft nieuwe markt

Minister Falisi Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) en districtcommissaris Yvonne Pinas van Brokopondo hebben gisteren de opening verricht van een nieuwe markt te Brokopondo Centrum. De bewindsman vertoefde in het district om de lokale bewoners toe te spreken in het kader van de ingebruikstelling en oplevering van het mobiel netwerk van Uniqa in genoemd district. Nuria Phang, director Marketing & Projects van Uniqa, vertelde aan Dagblad Suriname dat Uniqa in feite een ruil heeft gepleegd met de standhouders van de markt. Op de plaats waar de markt was, heeft Uniqa een nieuwe mast geplaatst. Volgens Phang was het een bouwvallig gebouw. Uniqa heeft gemeend een stenen gebouw op te zetten. Het zijn over het algemeen vrouwen van Brokopondo Centrum die producten van hun kostgrondjes aan de man brengen op de markt.
Phang wilde niet ingaan op de vraag wat de bouw van de markt heeft gekost. Uniqa heeft de sleutels van de markt overgedragen aan het districtscommissariaat van Brokopondo. Volgens de director Marketing & Projects hebben zij alle ondersteuning gehad van de bewoners van Brokopondo om hun projecten (‘Masten’ en ‘Bouw markt’) uit te voeren. Twee standhouders gaven de krant te kennen bijzonder blij te zijn met de nieuwe markt.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: