SCA opent tweederonde met gelijkspel tegen Rodan

Titelverdediger SCA is de tweederonde van de Eersteklasse van de Lelydorp Sportbond (LSB) met een gelijkspel begonnen. Tegen laagvlieger Rodan kon de 1-0 voorsprong bij rust niet behouden worden. Het werd uiteindelijk een 1-1 gelijkspel. Lorenzo Overman opende in de 26ste minuut de score voor SCA. In de 83ste minuut maakte Darin Tomoidjojo de gelijkmaker voor Rodan. Door dit gelijkspel laat SCA belangrijke punten liggen in de achtervolging op koploper Jong Rambaan. Deze speelt vrijdag haar eerste wedstrijd uit de tweederonde tegen Parana. Rodan blijft op de voorlaatste plaats staan.
In de Tweedeklasse won Jong De Ster met 3-1 van Tuinstad, na een 0-0 ruststand. Furguel van der Kamp en Shoaib Rodjan (2x) scoorden voor Jong De Ster, Rinaldo Nasir voor Tuinstad. In de U-20 klasse waren er twee partijen. Real Java en Seaboys speelden 3-3 gelijk. Gregory Donopawiro (2x) en Rodney Blinker scoorden voor Real Java, Enrique Welles, Kevin Eiflaar en Avinash Pertabsing voor Seaboys. Matta en Real Poerwo speelden 0-0 gelijk.