Soenieldath Dharmlal: ‘Ik heb mijn vrouw nooit geslagen of mishandeld’

‘De buren liegen. Ik heb mijn vrouw nog nooit geslagen, mishandeld of gemarteld’, zegt Soenieldath Dharmlal. Zijn vrouw trachtte op 2 januari een einde te maken aan haar leven en dat van haar 11-jarige dochter. Ze nam het verdelgingsmiddel Furadan in en liet haar dochter dit ook drinken. Dharmlal bevestigt dat de vrouw dit gedaan heeft. ‘Maar dat komt niet doordat ik haar gemarteld heb. We hadden een woordenwisseling. Elk huis heeft een kruis en woordenwisselingen komen voor in elke relatie’, zegt Dharmlal.
‘Ik ondervind schade doordat ik beschuldigd word van mishandeling en wil dat dit rechtgetrokken wordt. Ik ben ook door de politie opgeroepen om de mishandeling te verklaren. Als ik schuldig was, dan hadden ze me opgesloten’, zegt hij. ‘Ik ben een persoon die geen alcohol drinkt.’ Volgens Dharmlal wordt hij in een kwaad daglicht gesteld door de buren.
Dharmlal vertelt verder dat zijn vrouw en dochter nog steeds in het ziekenhuis liggen. Terwijl hij dit aan Dagblad Suriname doorgeeft, is hij op bezoek bij zijn vrouw. ‘Het gaat de betere kant op. Als alles goed zit, wordt zijn dochter dinsdag ontslagen uit het ziekenhuis. Mijn vrouw moet nog even ter observatie blijven in het ziekenhuis. Ze heeft hoge bloeddruk en is ook diabeet’, vertelt Dharmlal.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!