Le Prince brengt eerste cd op de markt

Gino Doorson, geboren in Amsterdam en nu bekend als de reggea artiest Le Prince, heeft in november 2012 zijn eerste cd uitgebracht getiteld Unexpected. In Nederland is hij  full time bezig met muziek “Music is All About Life And My Life Is All About Music.”. Hij treedt veel op en heeft al met heel veel bekende namen op het podium gestaan. Enkele voorbeelden zijn Jah Cure, Beres Hammond, Tarrus Riley, Beenie Man en velen anderen. Ook voor dit nieuwe jaar heeft Le Prince grote plannen. Le Prince zegt: “ Ik ben ook  druk bezig met een nostalgisch lied van een bekende en gerespecteerde Nederlandse zanger, te steken in een modern jasje. Mijn eerste CD is afgelopen november uitgekomen, vandaar mijn komst naar Suriname. Mijn CD telt zeven nummers. “Roots, rock en reggae” is de juiste omschrijving voor mijn stijl. Met de CD “Unexpected” wil ik een breder publiek laten zien wat ik kan.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: