Familiedrama te Leiding 8: Vrouw probeert zichzelf en 11-jarige dochter te doden

Het nieuwe jaar is heel triest begonnen voor de familie D. Te Leiding 8 heeft de echtgenote van D. gepoogd zichzelf en haar 11-jarige dochter te doden. Volgens buurtbewoners zag de vrouw dit als enige uitweg om bevrijd te worden van de dagelijkse martelingen van haar echtgenoot. De echtelijke ruzie mondde gistermorgen om half tien uiteindelijk uit in een familiedrama. Buurtbewoners vertellen dat het echtpaar tenminste drie weken in onmin met elkaar leefde. Er waren dagelijks slaande ruzies in huis. Voor de vrouw des huizes was de situatie onhoudbaar. Gisteren loste zij Furodan op in water en nam dit in. Ook haar 11-jarige dochter liet ze het mengsel drinken. Beiden zijn ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Publiciteitsvrouw van de politie, Dropatie Ramkhelawan, bevestigt het geval en geeft aan dat de situatie van zowel moeder als dochter onstabiel is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: