Zware aanrijding aan de Dr. Sophie Redmondstraat

In de nacht van maandag 31 december vond een botsing plaats tussen een personenauto en een pick-up. De botsing vond plaats aan de Dr. Sophie Redmondstraat even voorbij de Van Idsingastraat. De personenauto ramde de pick-up van achteren en wel zodanig dat de pick-up over de kop sloeg. In de pick-up zaten een man, twee vrouwen en een meisje van zes jaar. Door de klap werd een van de vrouwen uit de pick-up geslingerd. Zij werd samen met de andere vrouw, die in de verwachting is, per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hun situatie is stabiel te noemen. Het meisje van zes jaar mocht na behandeling naar huis. Ook de chauffeur van de personenauto heeft verwondingen opgelopen in het gelaat. Hij mocht na medische behandeling naar huis. Het vermoeden bestaat dat bestuurder van de personenauto heel hard moet hebben gereden. Zijn voertuig belandde ongeveer 50 meters verder in de trens langs de Dr. Sophie Redmondstraat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: