Mahinder Gopi geen onderminister meer

Mahinder Gopi is geen onderminister meer van Regionale Ontwikkeling (RO). Hij moest na een gesprek met de president en de RGB-minister onmiddellijk zijn portefeuille ter beschikking stellen. Onder dankzegging voor zijn bewezen diensten heeft de president zijn portefeuille aanvaard. Dit meldt het kabinet van de president in een persbericht. Het ontslag van Gopi is een van de eerste maatregelen die getroffen is door president Desi Bouterse, nadat in de DNA bekend werd dat de voormalige onderminister 86.000 ha bos heeft gekregen voor houtkap. De president kondigde een onderzoek aan. Het breder onderzoek op het gebied van concessieverlening wordt voortgezet teneinde te komen tot een verantwoord en effectief beleid in deze. Opmerkelijk is dat er nergens melding wordt gemaakt of de 86.000 ha bos weer in de boezem komt van de Staat. Ook wordt er geen melding gemaakt door het kabinet welke maatregelen getroffen zal worden tegen de RGB – minister die de stukken heeft getekend.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: