Man overleden tengevolge van halsverwonding

De 37 jarige Serge Ijzer is gisteravond in het ziekenhuis overleden tengevolge van een opgelopen verwonding in zijn halsstreek. Gistermiddag kreeg de politie een melding binnen dat een man gepoogd had de hand aan zich zelf te slaan. Het bleek achteraf om Serge Ijzer te gaan. Naar zeggen van zijn vrouw had hij dezelfde morgen geprobeerd om zich zelf met een mes te verwonden. Dat wist ze toen te voorkomen. In de middaguren zou Serge in de badkamer zijn gegaan om te baden. Toen zijn vrouw vond dat hij te lang in de badkamer bleef ging zij een kijkje nemen. Zij zou hem toen bloedend uit een wond in zijn halsstreek hebben aangetroffen in de badkamer. De buren hebben toen op haar hulp geroep gereageerd en hielpen haar om Ijzer uit de badkamer te halen. Hij is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar hij is komen te overlijden. Het lijk van Ijzer is hangende het politie onderzoek in beslag genomen. Het mes waarmee hij zichzelf zou hebben verwond, is in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: