Autodiefstallen nemen toe

Onlangs zijn er twee advertenties over autodiefstallen geplaatst in de krant. Het ging daarbij om twee verschillende autodiefstallen, op verschillende tijden en in verschillende buurten gepleegd. Heel opvallend was dat het in beide gevallen ging om hetzelfde merk auto: een Izusu D Max pick-up. De voertuigen zijn door de criminelen meegenomen en tot nu toe ontbreekt elk spoor van de 2 voertuigen. Het is bekend dat deze voertuigen vanwege de kwaliteit erg in trek zijn bij de burgers. Een pick-up is een gewild voertuig. De criminelen hebben zo te zien nu ook de smaak te pakken. Inspecteur Dropati Ramkhelawan van de politievoorlichtingdienst zegt dat het algemeen bekend is dat een stevige pick-up landelijk overal kan worden ingezet en vooral ook in het binnenland, waar de meeste verdachten na hun snode daad naar toe vluchten. Bezitters van vooral pick-ups worden geadviseerd om heel voorzichtig en alert te zijn.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: