Subsidie of verhoging bustarieven

Bushouders moeten maandenlang wachten alvorens zij hun subsidiegelden uitbetaald krijgen. De overheid verwijt de particuliere lijnbushoudersorganisatie (PLO) dat hun administratie niet in orde is. De PLO op haar beurt zegt dat de bureaucratie bij de overheid maakt dat zij zo lang op hun gelden moeten wachten. Intussen worden de bushouders de dupe van het lange wachten. Aan enkele burgers is de vraag gesteld of de bustarieven verhoogd moeten worden in plaats van de buschauffeurs te subsidiëren.
David S. (33)
Ze mogen de subsidie afschaffen en geven zij dan desnoods een verhoging. Wij als buschauffeurs moeten maanden wachten op onze subsidiegelden. Als het eenmaal zover is, moeten wij in lange rijen staan voor onze gelden. Naar wat wij vernomen hebben vanuit de media zal er een enorme prijsdaling plaatsvinden van onder andere brandstof. Als dat het geval is, hebben wij de subsidie in feite niet nodig.
Boyke (53)
Ik vind dat de subsidie niet afgeschaft moet worden. De bustarieven moeten ook hetzelfde blijven.
Pim (26)
Ik vind dat de subsidiegelden niet nodig zijn. De bustarieven kunnen/mogen verhoogd worden naar SRD 3.
Dimitry (23)
Ik vind dat de subsidie aan bushouders betaald moet worden. De bustarieven kunnen dan precies zo blijven.
Marciano (35)
Ik vind dat de bushouders geen subsidie en/of verhoging hoeven te krijgen. Ik ben van oordeel dat zij van de dagelijkse verdiensten wel rond kunnen komen. Waarom klagen zij niet als de benzineprijs en de winkelprijzen dalen.
Diana (21)
Een kleine verhoging van de bustarieven zou wel op zijn plaats zijn. De bushouders moeten echt lang op hun subsidiegelden wachten. De bushouders maken dagelijks onkosten zoals aanschaf van onderdelen en tanken van brandstof.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: