Launch Superbet in Guyana

Op 14 december heeft de launch van Superbet, een bedrijf van Suribetting NV, in Guyana in de Cara Lodge in Georgetown ten overstaan van 50-tal gasten  plaatsgehad. Suribetting NV is een volledig Surinaams bedrijf dat met haar eigen ‘made in Suriname’ ontwikkelde software reeds actief is in Suriname, Oeganda en Cyprus. Alle programmatuur is volledig ontwikkeld door eveneens een Surinaams bedrijf, Ysec IT. Vanuit Suriname is een team van 5 personen, onder leiding van Martin Subero, de directeur van Suribet, bezig geweest met de opzet en volledige ondersteuning in Guyana. Subero heeft vrijdag de officiële launching verricht. Onder leiding van de Fransman, Pierre Cabrit van Suribet, en een team van Guyanese managers zullen de operaties uitgevoerd worden.
Suribet c.q. Superbet is blij met het feit dat de toestemming van de politie en de brandweer binnen 2 maanden rond was. Het bedrijf plaatst het ook in het kader van integratie in de regio in het bijzonder, en ACP landen in het algemeen. Elk ACP-bedrijf weet dat er een ACP-markt is, maar dat de toegang gemakkelijker is voor de rijke landen dan de ACP-landen. Hier is er een ander bewijs geleverd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: