In de ban van Richard

Jeugdtheaterschool On Stage presenteerde afgelopen weekend de opvoering ‘In de ban van Richard’.  Deze voorstelling is gebaseerd op ‘The Tragedy of King Richard’ van William Shakespeare. Dit stuk is geregisseerd door Helen Kamperveen en de bewerking is gedaan door  Heleen Verburg. Het stuk gaat over de sadistische, machtsdronken “Richard lll” die niets vreest  om aan de macht te komen en te blijven. De acteurs die hebben opgetreden, zijn onder anderen Aisha Breeveld,  Fulgor Esajas,  Geoffri Bel, Janice Warsodikrimo, Jemella Moeridjan, Kavish Lutchman , Ketura Seedorf, Kevin Klein, Kim Aikman, Kiran Jadnanansing, Melissa Esajas, Michal Ramdas, Paul van Wijk,  Rohini Jadnanansing, Shelby Demmerer,  Solange Eersel en Xaviera Kross. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: