Caribbean MOBI-COUPS : METEN IS NOG STEEDS WETEN!

BOGO NV “Business On the GO mobile marketing” lanceerde haar nieuw product “Caribbean MOBI-COUPS”, communicatie van acties rechtstreeks in de handen van consumenten. Met Caribbean MOBI-COUPS wordt fysieke print in de vorm van een gratis door2door advertentieblad gecombineerd met sms  en mobiel internet, dit betekent dat consumenten met zowel een standaard mobiele telefoon als smartphone te allen tijde voordeel kunnen opvragen.
De bedrijven die adverteren in de Caribbean MOBICOUPS-krant (gratis door2door advertentieblad) zullen gedurende 2 maanden steeds weer leuke acties in de vorm van een sms-coupon aan de consument verschaffen. De consument vraagt door middel van het versturen van een sms zijn of haar sms-coupon bij een specifiek bedrijf op, gaat hiermee naar het desbetreffende bedrijf, toont de  sms- coupon met unieke code (in de sms) bij de kassa en de coupon wordt verzilverd door middel van speciale applicaties die bij point of sale geplaatst worden.
Eveneens kunnen smartphone-houders met 1 klik worden doorgeleid naar een mobiele website alwaar zij nog meer informatie kunnen inwinnen betreffende deelnemende bedrijven hun diensten en/of producten. Immers hebben alle mobiele telefoons  een sms-functie en is na gedegen research  gebleken dat ondanks  de hoge penetratie van smartphones consumenten nog steeds als eerste optie kiezen voor het versturen van sms als het om specifieke marketing gerelateerde activiteiten gaat.
Wij zijn niet over 1 nacht ijs gegaan zegt Judith Lochem CEO van BOGO NV, na een gedegen research niet alleen lokaal maar ook buiten de grenzen van Suriname en met name het Caraibisch gebied waarbij het gedrag van consumenten op mobiele marketingacties onder de loep is genomen. Aan de hand hiervan  is er gekozen voor deze unieke combinatie. Bedrijven krijgen real-timestatistieken en kunnen hun klanten volgen, precies weten in welke buurten bepaalde klanten zitten, wat er nog aan couponnen buiten staat en wie reeds in de winkel is geweest en heeft verzilverd.
Consumenten willen nog steeds fysiek waarnemen wat er in de aanbieding is. Dat doen wij via het Caribbean MOBI-COUPS-krantje, dit wordt gratis verspreid binnen Groot-Paramaribo. Aan onze klanten worden een heleboel additionele solutions aangeboden gelinkt aan MOBI-COUPS waarbij over de gehele linie consumenten worden bereikt, naast print worden ook wekelijks automatische push e-mails verzonden naar consumenten, via de social media sites, via het scannen van de Caribbean MOBI-COUPS QR code,een 24/7 helpdesk etc.
Het is van groot belang dat bedrijven een gedegen meting en haarscherpe analyses kunnen maken met betrekking tot hun marketingacties en campagnes; met een goede mobiele marketingstrategie is dit helemaal mogelijk.
Met Caribbean MOBI-COUP kunnen wij haarscherpe metingen en analyses verschaffen aan onze klanten via specifieke verzilveringsapplicaties en unieke coupon-codes die eveneens uniek worden verzilverd en zodoende consumenten verbinden met retailers en brandmerken.  Meten is immers weten. Caribbean MOBI-COUPS zal in de eerste helft van 2013 eveneens in de regio worden geïntroduceerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: