Kenneth Themen geeft mandaat terug aan lidbonden

Kenneth Themen wil niet meer functioneren als lid van de Commissie Lidbonden van de SVB. Hij geeft daarom het mandaat terug aan de lidbonden, die hem met algemene stemmen in de commissie hebben gezet. ‘Ik vind dat ik in gebreke ben gebleven de beloofde veranderingen te brengen die ik voor ogen had. Het lidbondenvoetbal heeft geen meerwaarde gehad zoals we die hadden beloofd. Daarom geef ik mijn mandaat terug en mogen de lidbonden op de eerstvolgende vergadering bepalen wat er gebeurt met deze opengevallen plek’, zegt Themen aan Dagblad Suriname.
Themen vertelt dat hij in de commissie is gegaan om onder andere het Lidbondentoernooi van weleer, het toernooi tussen de verschillende selecties van de bonden, nieuw leven in te blazen. ‘Daarvan is niets terechtgekomen. Ook zou de Commissie Lidbonden het aanspreekpunt worden van de SVB bij eventuele zaken. Maar ook hiervan is niets terechtgekomen, omdat de commissie in feite nooit vergaderd heeft. En als er binnen de commissie niets gebeurt, waarom moet ik dan nog lid zijn’, zegt Themen.
Het botert al lange tijd niet tussen de leden van de commissie en de voorzitter Dayasankar Mathoera. De leden vinden dat de voorzitter geen vergaderingen uitschrijft of houdt en zaken eigendunkelijk bepaalt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: