Team Dorp en Wielerclub Wageningen sluiten jaar af te Coronie


Team Dorp en de Wielerclub Wageningen hebben ervoor gekozen om hun eindejaars meeting en de 10e verjaardag van de jonge wielrenner Jor-El Djotirto te vieren in Coronie. Ter gelegenheid hiervan hebben zijn ouders bekers voor een wedstrijd over alle klassen beschikbaar gesteld. De race waaraan 43 wielrenners deelnamen, werd onder auspicien van Sportzaken en de locale autoriteiten van de politie en het districtscommissariaat op zondag 9 december uitgevoerd. Dwars door de pas geasfalteerde straten van Totness werd er gereden over verschillende afstanden naar klasse. De jongeren van Coronie stonden enthousiast langs de weg de wielrenners aan te vuren. De moedige jonge Serginho Moeljoredjo uit Coronie besloot deel te nemen en sleepte een recreantenprijs in de wacht.
Zaterdagavond tijdens de eindejaarsviering werd het beleidsplan 2013–2015 van de twee verenigingen aan de leden en overige aanwezigen gepresenteerd en onder applaus aangenomen. Team Dorp en WCW hebben besloten om de samenwerking hechter te maken en de talenten uit Wageningen voortaan onder Team Dorp te laten fietsen op nationaal niveau als vorm van fusering. De overige geplande uitwisselingsactiviteiten zullen normaal voortgang vinden. Bestuur en leden van beide verenigingen gaven aan dat zij de toekomst voor wat betreft de samenwerking en groei met vertrouwen tegemoet zien.

De winnaars waren:
Jongste en meest sportieve Recreant : Serginho (Coronie)
U10: 1e Justin Djarkasi (TD)/ 2e Saif Somowidjojo (WCW)/ 3e  Jor-El Djotirto (TD)
U11: 1e Liesbeth Sakyan (WCW)/ 2e RineshLaiksingh (WCW)/ 3e  Mikey Hardy (TD)
U13: 1e Jeremy Sjiem Fat (TD)/ 2e Jericho Djarkasi (TD)/ 3e Manuel Somotinojo (WCW)
Dames: 1e Romy Djotirto ((TD)/ 2e Lindsey Biswane (TD) / 3e Ariane Somowidjojo  (WCW)
Masters: 1e Djessie Ardi (TD)/ 2e Orlando Sodikromo (WCW)/ 3e Somowidjojo (WCW)
Veteranen: 1e Alidikromo  P.(TD)/ 2e Tamin Moermoidjojo (WCW) / 3e Marno Sanip (TD)
Senioren: 1e Juan Grot (TD)/ 2e Jouke  Cali (TD)/ 3e Darryl Liauw (TD)
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: