Politie heeft moeder vondeling in beeld

De moeder van de baby, die maandag te vondeling werd gelegd aan de Kaffiludinstraat, is achterhaald. Volgens politiewoordvoerder Dropatie Ramkhelawan is het een kwestie van tijd dat de moeder wordt opgehaald. De moeder is reeds in beeld gebracht en de politie is bezig na te gaan waar zij woonachtig is. De fysieke gezondheid van de vondeling is goed te noemen. Het kind is onder begeleiding van medici en er wordt gezocht naar een voorlopige huisvesting voor de jongen baby in afwachting op het verloop van de zaak.
Met betrekking tot het geval op Paranam, waar een moeder haar kind in het toilet had achtergelaten en alarm sloeg alsof zij de vondeling had gevonden, zegt de politie- inspecteur dat die aan de oma van het kind is afgestaan. De grootmoeder van de baby heeft de zorg van haar kleinzoon op zich genomen. De moeder was in eerste instantie in verzekering gesteld. Maar inmiddels is zij weer op vrije voeten gesteld.
Politie- inspecteur Ramkhelawan zegt dat in het geval van maandag, afhankelijk van het onderzoek, er nagegaan zal worden welke strafmaat opgelegd zal worden aan de moeder.

error: Kopiëren mag niet!