Vervroegd vonnis wijziging in kwestie unithouders Kersten

Op 13 december weten de unithouders van het Kersten Winkelcentrum of zij kunnen blijven of hun units moeten ontruimen. Op deze dag zal de kantonrechter vonnis wijzen, bevestigt mr. Stanley Marica. De unithouders kregen in de maand september te horen dat zij hun units voor 31 december moeten ontruimen. Uiteindelijk sleepten zij de verhuurder Sima NV naar de rechter. In eerste instantie zou er op 14 maart 2013 vonnis worden gewezen, maar op verzoek van de unithouders heeft hun zaakgelastigde, mr. Marica, op zijn beurt het verzoek gedaan bij de rechter voor een gesprek met beide partijen.
Het verzoek van de unithouders aan mr. Marica werd gericht, nadat zij geconfronteerd werden met verschillende geruchten. Zij hoorden bijvoorbeeld dat de stroomtoevoer afgesloten zou worden. Afgelopen zaterdag kregen de unithouders een circulaire toegestuurd dat indien zij belangstelling hadden voor de koopavonden, zij een intekenlijst moesten indienen. Ten overvloede werden zij in herinnering gebracht dat hun laatste dag in het pand 29 december is. Ook werd hen de mogelijkheid geboden om die termijn met enkele dagen te verlengen.
De unithouders wachten vol zenuwen op de dag van 13 december. Echter zeggen zij dat zij positief zijn gestemd en ervan uitgaan dat het vonnis in hun voordeel zal vallen.

error: Kopiëren mag niet!