Sunny Point laat eerste punten liggen tegen Pokigron

De ploeg van Sunny Point heeft na 3 overwinningen oprij haar eerste punten verloren in de competitie van de Wanica Sportorganisatie (WSO). Tegen Pokigron kwam ze niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De ruststand was 0-0. In de 55ste minuut opende Jonathan Rarrek de score voor Sunny Point. Jellie Huur maakte in de 77ste minuut gelijk voor Pokigron. Met nog 8 minuten te spelen bracht Michel Poko Sunny Point op een 2-1 voorsprong. Maar de jongens van het gelijknamige buurt gaven deze uit handen. Met nog 3 minuten te gaan in de wedstrijd maakte Raymen Nelson de gelijkmaker voor Pokigron. Vermeldenswaard is dat de speler Jellie Huur van Pokigron in de 82ste minuut een rode kaart kreeg en dus met 10-man de gelijkmaker scoorde. Na de 2-2 kreeg Michel Poko van Sunny Point zijn tweede gele kaart, dus ook rood. Sunny Point blijft aan kop met 10 punten.
Een andere ploeg die een sterke start kent is Lawa VIP. Afgelopen weekend won ze van Tjapanda met 2-1 door goals van Michel Bree en Maure Atomang. Voor Tjapanda scoorde Donnovaon Akenoe. Alle goals vielen reeds in de eerste helft. Jaw Jaw blijft ongeslagen bij de WSO. Nadat de ploeg zijn eerste drie wedstrijd gelijkspeelde, won ze afgelopen week van Tandu met 1-0. Urvin Adipi zorgde voor het gouden doelpunt. Inter Kaja won met 3-2 van Santodorp door treffers van Edmund Pinas (3x). Donophan Joeroeja en Rouche Oosterwolde scoorden voor Santodorp. Pontbuiten versloeg The Stars met 3-1. De goals kwamen van Tyren Pinas, Roche Tay en Farrel Amindie. Voor The Stars scoorde Alfonsius Sanches. FTN was met 3-0 te sterk voor Legacy. Joel Petrusi, Glerby Eduards en Stefanus Petrusi scoorden voor Foetoe Na Kabaa. Titelverdediger Bermuda verloor wederom in de competitie. Young Rhytm was met 3-1 te sterk voor ze. Patrick Pika (2x) en Sigmund Pika scoorden de goals. Voor Bermuda redde Urlo Loboto de eer.
De competitie van de WSO wordt op woensdag 12 december voortgezet met twee wedstrijden. Om 18.00 uur Bermuda – Tandu en om 20.00 uur Sunny Point – Tjapanda.