Ozon Dubbeltennistoernooi afgerond

Het Ozon Dubbeltennistoernooi is achter de rug. De organisatie kijkt terug op een super geslaagd toernooi. In de A en B klasse werden een aantal mooie en spannende wedstrijden afgewerkt. Kampioen in de Herendubbel A werd het koppel Gautam Chablani – Jamie Roep. Ze versloeg in de finale Howard Chee en Frank van Dijk. In de Herendubbel B ging de titel naar Tako Chin Yong/Nigel Sloot, die in de finale won van het koppel Robert Jong Pian Ki/William Ritfeld met 7-6, 4-6, 10-6.
De gevestigde orde, Imro Dubois en Ann Meyer, waren te sterk voor Krishna Pahladsingh en Sharon Mac Donald in het Gemengddubbeltoernooi. Hoewel het niet altijd even makkelijk was, wisten zij toch nog de eerste prijs binnen te slepen; 6-2, 7-5. De damesdubbel B eindigde ook in een super tie-break in het voordeel van Sharon Mac Donald en Ann Meyer.  Het was een zeer spannende wedstrijd tot in de laatste minuut tegen het koppel S. Blufpand – M. Hiralal. Het werd 7-5, 2-6, 10-5 voor MacDonald-Meyer.
De laatste wedstrijd ging tussen het nieuwe koppel, Yannick Goede – Carenxta Goede en Evita Ammersingh – Nigel Sloot. Spannender kon het niet in deze gemengddubbel A finale. Het publiek zat op het puntje van hun stoel om de wedstrijd te volgen. De eerste helft van de wedstrijd kenmerkte zich door het hoge tempo van beide koppels. Beide koppels moesten er echter flink voor werken om ook deze punten binnen te halen. Goede-Goede won met 6-4, 6-4 van Sloot-Ammersingh.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: