Twee berovingen achter elkaar te Hannaslustweg

Drie gewapende rovers hebben gisteren op klaarlichte dag een man voor zijn appartementencomplex beroofd. De criminelen zijn met een zilveren halsketting, twee mobiele telefoons en een geldsbedrag ervandoor gegaan. Na hun snode daad zijn ze ook nog met het voertuig van de benadeelde weggereden. Echter is de wagen niet ver verwijderd van het appartementencomplex teruggevonden. Volgens inspecteur Humphrey Naarden van de politievoorlichtingdienst zijn de daders vervolgens in een vluchtauto gestapt. Deze roofoverval vond plaats in een zijstraat van de Hannaslustweg, de Rajivweg. De politie is bezig met het onderzoek. Dit is het tweede geval binnen een week in dezelfde straat. Een dag voor deze beroving zijn criminelen in een woning van een zwangere vrouw binnengedrongen. Daar hebben zij toen een laptop en een onbekend geldsbedrag buitgemaakt. De rovers schromen er niet voor om op klaarlichte dag hun slag te slaan.
 Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: