Lawa VIP en Tandu winnen bij WSO

De competitie van de Wanica Sportorganisatie (WSO) werd donderdagavond voortgezet met twee wedstrijden. Zowel Lawa VIP als Tandu wonnen hun partijen met 4-1, na een 1-0 ruststand. Lawa VIP was te sterk voor Santodorp. Maure Atomang (2x) en Rowens Mas zetten Lawa VIP op 2-0, waarna Evanlitto Apai Santodorp even terugbracht in de wedstrijd door de 2-1 te scoren in de 77ste minuut. Maar in de 83ste minuut maakte Didio Deel een einde aan de wedstrijd door de 3-1 te scoren. Tandu won van The Stars door doelpunten van Daniel Mahes (2x), Christino Ave en James Stoard. Voor The Stars redde Shaquil Kushial de eer.
Woensdagavond won Young Rhytm met 6-1 van Sarocaan door doelpunten van Valentino Kentie (3x), Jurgen Schmidt (2x) en Patrick Pika. Rayen Amoko redde de eer voor Sarocaan. Real Kaja won met 2-1 van Pontbuiten door goals van Marcelino Zandveld en Sandill Josafath. Voor Pontbuiten maakte Roche Tay het doelpunt.

Programma WSO zaterdag:
16.30 uur Tjapanda – Lawa VIP
18.30 uur Jaw Jaw – Tandu
Programma WSO zondag:
10.00 uur Inter Kaja – Santodorp
12.00 uur Sunny Point – Pokigron
14.000 uur The Stars – Pontbuiten
16.00 uur Legacy – FTN
18.00 uur Bermuda – Young Rhytm

error: Kopiëren mag niet!