Kampoe haalt benauwde zege tegen Sudhar

Landskampioen Kampoe heeft de prestigeslag tegen Sudhar in de competitie van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) gewonnen. Het werd een benauwde zege met 1 punt verschil: 119-118. Hoogste score voor Kampoe Jitindre Ramcharan en Dewperkkash Sewak met +9. Bij Sudhar had het koppel Prem Suradjbali en A. Suradjbali de hoogste score +10. Met deze overwinning heeft Kampoe de eerste plaats op de ranglijst overgenomen van Mahaan.
De ploeg van Victorie is momenteel goed op dreef. Na winst op Olaria en Ekta was het de beurt aan Mahaan. Victorie won met een verschil van 9 punten. Met dit verlies moet Mahaan de eerste plaats afstaan aan Kampoe. Hoogste score bij Victorie voor het koppel Waldi Hart en Chan Khoesial met +16 en bij Mahaan was dat voor het koppel Andrew Muller en Kenneth Sabajo met +12.
Milieubeheer had geen schijn van kans tegen Olaria. Deze won de wedstrijd met een ruim verschil van 35 punten. Hoogste score voor Olaria het koppel Rakesh Soekhai en Ashwin Soekhai +20 en bij Milieubeheer was dat voor het koppel Jawalapersad Sital en Waid Ramahi met +9.
De volgende wedstrijden staan gepland voor dinsdag  11 december 2012: De Rest – Formula, Trekkers – Kolibrie en SNL – Toppers.

error: Kopiëren mag niet!