Aboma van bijkans 5.5 meters


De 77 – jarige Niram Ramcharan heeft gisteren aan de Mr. P. Chandishawweg een aboma van bijkans 5.5 meters doodgeschoten. Het reptiel hield zich schuil in een goot op het landbouwveld van Niram. Een kleinzoon die zich gisteren op het landbouwareaal bevond, zag het reptiel en rende om huisgenoten te alarmeren. Opa Niram pakte zijn jachtgeweer en rende met zijn kleinzoon naar de goot. De man richtte op de kop van de slang en loste slechts één schot. De bejaarde man heeft voor het eerst zo een lange en dikke aboma gezien. De slang moest op een pick-up vervoerd worden. De landbouwer gaf te kennen dat deze week al zes aboma’s zijn gedood te Uitkijk tijdens ophaalwerkzaamheden van Openbare Werken (OW). (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: