Kinderdagviering met winkel Nikita

Kinderdag  wordt in verscheidene landen gehouden. In Suriname valt deze dag op 5 december. In verband hiermee worden er heel wat activiteiten georganiseerd. Ook de bekende winkel Nikita is sedert 01 december gestart met kinderdag activiteiten. Vandaag kan men bijvoorbeeld op de foto met de Sint. Ook de cadeautjes die door de ouders in de winkel gekocht zijn zullen vandaag aan de kinderen worden afgegeven door de Sint. Sherina Persaud, die behoort tot het personeel van winkel Nikita, vertelt dat de zaak gisteren een bezoek heeft gebracht aan Kindertehuis Nos Kasita. Daar hebben wij 84 kinderen verrast met cadeautjes en snoepzakjes. De Sint en enkele Disney figuranten zoals Goofy en Mickey Mouse waren ook aanwezig om de kinderen te amuseren, zegt Persaud. Elk jaar bezoeken we ongeveer 60 tot 65 scholen met de Sint. Met de donaties die we krijgen proberen we de kinderen te gedenken. Dit doen wij al 6 jaar. Winkel Nikita heeft voor kinderdag extra speelgoed in voorraad. De winkel is tot acht uur ‘s avonds open en voor elk kind is er zeker iets te halen bij ons.  Volgens Persaud is kinderdag belangrijk. We werken het heel jaar door en hebben soms geen tijd voor onze kinderen. Op deze dag proberen ouders hun kinderen extra te verwennen.

error: Kopiëren mag niet!