Gloria Naarendorp wint Miss Talent tijdens internationale missverkiezing

Op zondag 2 december 2012 heeft Gloria Naarendorp, namens Tropical Beauties Suriname, ons land mogen vertegenwoordigen tijdens de Miss Tourism Queen of the Year International Pageant in China. Vijftig jongedames van verschillende landen streden om de titel die gisteren gewonnen is door de vertegenwoordigster uit Litouwen. Gloria is niet binnen de top 10 geëindigd, maar heeft eerder deze week één van de 6 topposities in de talentenronde mogen bemachtigen.
Tijdens de live show mocht ze gisteren samen met de 5 andere contestanten haar talent (een buikdans act) opvoeren, waarna zij werd uitgeroepen tot “Miss Talent 2012”.
Tropical Beauties Suriname is heel erg trots op het behaalde resultaat en de waardige wijze waarop Gloria Suriname heeft mogen vertegenwoordigen als ambassadrice van Suriname. Gloria Naarendorp keert morgen uit China terug naar Suriname.

error: Kopiëren mag niet!