The Lions promoveert naar Hoofdklasse

Door ZV Moksie in 3 wedstrijden te verslaan, is de ploeg van The Lions verzekerd van Hoofdklassevoetbal komend seizoen. In de Eersteklasseplay-offs van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) won The Lions in game 3 van Moksie met 7-6. De ruststand was 3-1. De topscorers in deze wedstrijd werden Obrendo Huiswoud en Giovanni Waal van The Lions met elk 2 doelpunten, zo ook Alfredo Finkie en Michtell Kisoor van Moksie met elk 2 goals. Moksie, de winnaar van de algemene ronde, moet nu via promotie-/degradatiewedstrijden de Hoofdklasse zien te bereiken. The Lions speelt nu de Eersteklassefinale tegen Kabel Boyz. In de promotie-/degradatiewedstrijd tussen Inter Jakin (Tweede klasse) en Palo (Eerste klasse) hebben de jongens van het Jakinproject game 1 gewonnen met 3-0. De ruststand was 1-0. Jason Kasanredjo scoorde alle drie doelpunten van Inter Jakin.

error: Kopiëren mag niet!