Staatsolie geeft 5-1 voorsprong uit handen aan Fernandes Bakkerij

De Bedrijvenklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) werd woensdagavond hervat met een drietal wedstrijden. De meest in het oog springende uitslag was die van de wedstrijd tussen Fernandes Bakkerij en Staatsolie. Bij rust stond Staatsolie voor met 5-1. Maar wie gedacht had dat ze de wedstrijd zou winnen, had het glad mis. De bakkers van Fernandes kwamen in de tweede helft herboren op het veld en scoorden er 5 keer. Daar Staatsolie niet kon scoren, won Fernandes de wedstrijd met 6-5. Topscorer werd Miquel Hill van Fernandes met 3 doelpunten.
Telesur stond bij rust ook met 1-0 voor tegen Kuldipsingh Group. Maar na het laatste fluitsignaal won Kuldipsingh deze wedstrijd met 6-2. Topscorer werd Kenneth Moennoe van Kuldipsingh met 4 treffers. Warung Saeri won met 6-1 van de Centrale Bank van Suriname, na een 2-1 ruststand. Ryanto Saeri en Francois Archer van Warung Saeri scoorden elk 2 keer.