Bere Boys neemt koppositie over na winst op Neta Dell

In de Tweedeklasse competitie van de LSO gaat het heel spannend aan toe. Nieuwkomer Bere Boys uit Leiding 9A speelde dinsdagavond tegen koploper Neta Dell. Beide ploegen waren tot dan toe ongeslagen. Na een 2-2 ruststand won Bere Boys deze wedstrijd met 3-2. Hierdoor neemt ze de koppositie over van Neta Dell, athans voor dit moment. Bere Boys heeft er 8 punten, Neta Dell blijft op 7 punten. Na 6 minuten spelen nam Bere Boys een voorsprong door een doelpunt van Avinan Goerdajal. Maar binnen een minuut maakte Neta Dell gelijk middels Martino Adams. Shamkoemar Nageswar gaf Neta Dell een 2-1 voorsprong in de 17de minuut. Clubtopscorer Raynel Peiter schoot Bere Boys in de 40ste minuut naar 2-2. Het was Peiters’ 6de doelpunt in 4 wedstrijden. In de tweede helft was het Manojkoemar Ramdhin die Bere Boys de winst bezorgde (3-2). Lang hoeft Bere Boys niet te genieten van de koppositie, want Jivan Jotie en SCV 2012 kunnen hen zondag passeren; maar dan moeten zij hun wedstrijd wel winnen.

Stand  Tweede klasse per 18 – 11 – 2012: