Veteranen Boma Star winnen van Friends Forever

De veteranenploeg van Boma Star blijft ongeslagen in de vriendschappelijke oefeninterlands in zowel Suriname als daarbuiten. In het weekend speelden ze tegen Friends Forever uit Nederland en wonnen na een 1-0 ruststand met 2-1. In de eerste helft scoorde Radjinderkoemar “Pinda” Rattan. In de tweede helft verdubbelde Ruben Jagdew de stand naar 2-0 voor Boma Star. Pas later in de wedstrijd scoorde Friends een tegendoelpunt.
Volgens doelpuntenmaker Ruben Jagdew was deze wedstrijd heel moeilijk. ‘De tegenstander was ook goed. De overwinning kon aan beide kanten opgaan. Maar omdat we eerst gescoord hadden, konden we ze pakken. Ook het thuisvoordeel heeft ons geholpen’, zegt de Boma Star-speler. Na de wedstrijd was er een gezellig samenzijn met live muziek.

error: Kopiëren mag niet!