SOGK krijgt plantenkast

De Stichting Ontspanningsoord Gehandicapte Kinderen (SOGK) heeft woensdag officieel een plantenkast in ontvangst mogen nemen. Deze overhandiging vond plaats uit handen van Peter Waterberg van I Love Su. De direkteur van Dresscode, Michael Ling, wilde de stichting iets geven.  Frank Cameron, voorzitter van de stichting, zegt dat zij geen geld nemen. Wij hebben toen gevraagd voor het opzetten van een plantenkast. Meneer Ling heeft dat voor ons gedaan en onze pupillen hebben dan gezaaid. Nu hebben we het officieel in ontvangst genomen. De bedoeling van de plantjes is om ze ten verkoop te bieden. Waterberg vertelt dat hij als kleine jongen vaak kwam spelen op het terrein van SOGK. Ik ken meneer Cameron heel goed en wij wilden ook iets betekenen voor deze stichting. Ik hoop dat ook anderen een hart hebben voor deze kinderen en een donatie aan hun geven.

error: Kopiëren mag niet!