Inverzekeringstelling verdachte Floralaan rechtmatig

De 51-jarige W.B., die opgepakt is op verdenking van zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende, werd gisteren op het parket voorgeleid. De rechter-commissaris heeft de inverzekeringstelling rechtmatig geacht. W.B. verklaarde bij de politie dat hij eerst door Hugo Neddy Lee werd bekogeld met stenen. Hij zou daarna die stenen hebben opgepakt en naar Lee hebben teruggegooid. Één daarvan raakte Lee aan zijn hoofd. Voordat de politie ter plaatse arriveerde, maakte W.B. zich uit de voeten. De 57-jarige Lee is afgelopen vrijdag in het ziekenhuis komen te overlijden. Zijn benarde toestand werd donderdagmiddag aan de politie van bureau Flora gemeld. Hij lag gewond op de kruising van de Ramboetangstraat en de Floralaan. Lee was vermoedelijk onder invloed van alcohol en had een verwonding aan zijn achterhoofd. Hij werd voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij overleed.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!