Vrouw bevestigt wanprestatie

Een vrouw, die terecht staat wegens verduistering van een geldsbedrag van Euro 3400, bevestigde gisteren dat zij wanprestatie heeft gepleegd. Zij nam gelden aan als touroperator en betaalde die niet volledig uit aan de desbetreffende persoon. Kantonrechter Albert Ramnewash verhoorde de benadeelde. Hij gaf aan dat de gasten geld hadden overhandigd aan de verdachte om een tour naar twee plaatsten te organiseren. Naderhand bleek echter dat de verdachte niet het volledige bedrag had betaald, waardoor de gasten als het ware in problemen kwamen met voeding. De verdachte gaf te kennen dat zij het geld ten eigen bate had aangewend. De verdachte beweerde dat zij wel van plan is de benadeelden terug te betalen. De magistraat verdaagde deze zaak naar 4 december. Op die dag zal het Openbaar Ministerie haar voorstel presenteren. De vrouw werd aangezegd om aanwezig te zijn.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!